2012. október 3., szerda

60

Drágáim, ma több szempontból is jeles nap van. Vegyük csak sorra.

Először is, 5 hónap múlva szülinapom lesz!:) Milyen csodás, megint öregebb leszek! Másodszor, ma van megérkezésem 7 hónapos napfordulója valamint, pontosan 2 hónap múlva ilyenkor már otthon leszek!:) Ha ez még nem lenne elég, ezt a napot is beleértve még 60 napot fogok itt tölteni és ez a 60. bejegyzésem is. Ennek örömére fogadjátok szeretettel ezt a kis apróságot:
Mostanában a hétköznapjaink édes semmit tevéssel telnek. Lovacskázni csak péntekenként járok, ezen kívül csak a kertekkel van dolgunk, szóval marad időm bőven olaszozni, horgolni és nektek írogatni.:) Történések: lerohadt a mosógépünk, de ma átjött a koordinátorunk és elvileg most jó. Kiszedett belőle néhány dolgot ami gyárilag nem volt a masina tartozéka.:) Aztán, rögtön Anyáék hazautazása után átestem életem első gyökérkezelgetésén is! A végleges tömést elvileg holnap fogom megkapni, szóval majd az AXA fizethet mint a katonatiszt, remélem fog is.:) Azt hiszem ennyi "izgalom" volt az elmúlt hetekben, minden esetre remélem ezután nem lesz már semmi gondunk, mert már nagyon unom (és a koordinátor is).

Pár nappal ezelőtt egész nap esett az eső. Jól meg is ihletődtem és pár óra múlva vígan lógicsáltak eme piciny napocskák a faleveleim mellett.:) Bíbelődés közben valahogy jobban telik az idő...
Nos, remélem, elnézitek, ma ennyire futotta.:) Legyetek jók, nem sokára találkozunk! Puszi!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése