2012. március 12., hétfő

Egyveleg

Nos kedveskéim, a következő hetem kicsit sűrűbb lesz, mint az előző volt.

Ezen a héten Thomas-szal mi vagyunk a felelősek a vásárlásért és a főzésért. Mivel Thomasnak gőze sincs a főzésről, így rám hárul a nemes feladat, hogy ne hagyjam éhen halni a lakótársaimat.:) Mivel elég idegen a terep nekem (értsd: sosem főztem 6 emberre, pláne nem egy idegen országban ahol nem ismerik pl. a tejfölt vagy a vöröshagymát, és nem úgy, hogy az itthon fellelhető alapanyagok a spanyol konyhát tükrözik, mivel 2 hónapon keresztül Agueda, a spanyol lányzó főzött.) Szóval izgalmas lesz.:) Amúgy várom már a magyar ízeket, remélem legalább halványan emlékeztetni fog az otthoni dolgokra.

Más részről: Ezen a héten folytatódik az "ismerkedés" a munkákkal. Ma megyünk egy Managgio nevű helyre. Itt lovasterápia folyik, főként sérült gyerekekkel, néha felnőttekkel és olykor iskolákból is jönnek látogatni. Ilaria, a mentorunk szerint ez lesz a legnehezebb része a munkánknak, mind fizikailag mind lelkileg. Remélem jól helyt fogok tudni állni. 
Folytatjuk a kertnyitogatós projektet, kedden és szerdán én leszek a soros, úgyhogy remélem nem fogok nagyon eltévedni. Amúgy kezdem megszeretni a kertjeinket. 
Ezen kívül lesz egy "meeting"-ünk Irene-vel, aki nem tudom, hogy kink, de ő is kedves és folytatódnak az olasz óráink is.:) Szóval nem fogok unatkozni.

Tegnap délután Eveliina-val elmentünk bringázni, csináltunk egy "random check"-et, aztán elmentünk fagyizni. Nos az olasz fagyinak nincsen párja!:) Mikor jöttünk hazafelé iszonyatos emberáradattal találtuk magunkat szembe, úgyhogy miután letettük a bringákat, visszasétáltunk körül nézni. Azt hiszem valamilyen ünnep lehet, bár az is lehet, hogy minden hónapban van ilyen vásáros dolog. Minden esetre jó móka volt.:) Az előbbiekről néhány kép:

Ödön biciklizik.:)

Ödön virágot szeretget.

Egy hatalmas ajó az egyik belvárosi utcában.:)

Sok-sok pöllö! ^^ Ödön majd kiugrott a bőréből, egész este maradt volna csicseregni.


Bűbájos!



Ezekről a "szemét halakról" csak annyit, hogy amikor megkérdeztem a bácsit, aki árulta őket, hogy csinálhatok-e egy képet, nem hogy elhajtott volna, hanem mutatta, hogy erről is meg erről is.:) Tetszik ez a mentalitás.:)

Jók legyetek!:)

1 megjegyzés:

  1. Hu-húú, mennyi sok pöllö!:) Cuki vagy Te visítva rajongó, Te!:) Kíváncsian várjuk ám mit főztél tegnap és az étkek fogadtatásáról is beszámolhatsz ám, nem sértődünk meg:)

    VálaszTörlés